Friday, April 03, 2009

Статуи и нервози

Значи, Економист вика:

Annoy Greece, put up more statues of Alexander


Не само тоа, ами А1 завчера на шала прашуваше дали ни требало биста од премиерот? Треба, одма до таа на александар велики. :)))

1 comment:

Anonymous said...

A da mu napravite spomenik na Papata vas ili na onoj covekot so sto lica,frcko de ..... duri togas ke imame javno WC .... he,he,he