Wednesday, April 08, 2009

Исус за претседател!

Митрополитот наш Европски Пимен (PeeMan, wonder where the name came from), пишува неделна колумна за Дневник. Онаа од вчера зборуваше за протестот на архитектите:

Како и да е, било и да не се повтори, оти како сме тргнале, не дај Боже, крваво ќе биде на камен-темелникот зашто тогаш во нечии раце ќе има и лопати.


Браво попови, уште малку ќе може да почнете аусторс за АРМ да правите.

2 comments:

Vlatko said...

outsource?

Leandro said...

it seems that someone is jealous hahahah